Beoordelingen

Over de Heupflacon setje (207 ml)

€ 16,95
Gemiddelde ervaring
Totaal reviews: 24
Laatste beoordeling was op 09-03-2016
23 van de 24 (96%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
Schrijf zelf een beoordeling
Elly keereweer op 09-03-2016

Leuk product, gekocht voor een cadeautje. Diegene zal er zeker gebruik van maken tijdens looptochten.

  • Keurig verpakt, getest op lekkage, die er gelukkig niet is.
  • Geen!
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
puk op 26-01-2016

leuk heupfles en levering perfect.

  • snel geleverd leuk cadeau
  • let wel op dat de inhoud maximaal 3 maanden in de heupfles bewaard kan blijven en dat er geen vruchtendranken etc. in mogen. zoals op de bijsluiter vermeld staat.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
rextus op 04-01-2016

net voor de kerst besteld en redelijk snel geleverd ondanks de feestdagen. Heb de heupflacon op oudejaars avond ontvangen en gelijk in gebruik genomen

  • mooie uitstraling, degelijke uitvoering en handig in gebruik
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Jitze op 03-01-2016

Mooi formaat heupfles, toch net wat groter dan de vorige. ook de bekers en trechter zijn netjes op te bergen in de etui. de dop is soms iets lastig te openen omdat de grip niet super is. met vette handen is het geen doen.

  • groot volume nette bekers, en trechter mooie etui.
  • dop opent slecht, deze is te glad.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
ikke op 15-06-2015

Hij is voor mijn broertje, dus niet gebruikt.

  • Sterk
  • Weet ik niet
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
S. Baars-Jones op 27-04-2015

Excellent service! I never would have thought to find a website for hipflasks in the Netherlands, but I was very happy and placed my order immediately. And, as promised, my order was processed and arrived the next day. Perfect timing for a gift for a colleague. I will definitely be back and will tell everyone about this site!

  • Clear website. Smooth order and payment process. Next day delivery!
  • A few more set choices would be nice. I would have ordered more sets if I could have paid with Paypal.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Wilbert op 05-04-2015

Super. Alles zag er piekfijn uit en Was klaar voor direct gebruik

  • Snelle en goede aflevering.
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
koen op 31-01-2015

snel binnen gekregen en goed verzorgd, alles zat goed opgebrogen in de verpakking en er was niks mee, erg tevreden over het product en de bouw kwaliteit is goed, maar heeft nog wel een paar verbeter punten.

het leren hoesje is van zeer goeie kwaliteit en het voelt heel stevig aan, deze zal voor langere tijd mee gaan. hierin zal je niks verliezen.

de stalen shot glaasjes zijn heel erg stevig, alleen ik heb ze goed met 70% alc moeten schoonmaken want er zat een soort zwarte aanslag in. snel verwijderd en nu brand schoon maar dat is het zelfde met de trechter.

het flesje zelf er erg groot, en voelt goed en stevig aan, alleen in het jammer dat sommige lasnaden van een wat slechtere kwaliteit zijn en het armpje aan de top trilt soms heel erg, wat een vervelend geluid geeft.

  • snel thuis gezorgd. overal goeie kwaliteit goed verpakt erg betaalbaar
  • metaal is vies in de bekertjes lasnaden boven bij het dopje zijn matig maar lekken niet. doosje is van lage kwaliteit (maar houd alles goed en veilig)
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Eugene Anthonijsz op 10-12-2014

Ik heb prettig kunnen shoppen op deze website. Ook vind ik het prettig dat er veel vanuit de klant gedacht wordt om goede service te bieden. Ook de goede zorg ná mijn bestelling! De flesjes zijn van zéér goede kwaliteit en met goede zorg verpakt. De bezorging was ook goed en netjes verlopen. Als iemand ook heupflesjes wil hebben dan beveel ik deze website graag aan!

  • Prettig online winkelen, betrouwbaar en vooral duidelijkheid over hoe een bestelling met goede zorg wordt nagestreefd. Dat vind ik als online shopper erg belangrijk!
  • Jammer dat er geen heupflesjes verkrijgbaar zijn van 177 ml met dezelfde afwerking als de 207ml. (Ik heb dit niet kunnen vinden op de resultatenlijst) Ik heb geen idee wat er PRECIES bedoeld wordt met een beoordeling voor "Mogelijkheden". Wordt
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
joland op 14-08-2014

alles zat netjes en mooi verpakt, vond het alleen jammer dat de bekertjes en de trechter heel vies waren zat veel zwarte aanslag in.
en de lasnaad van de bodem was heel slecht ik dagt in eerste instantie zelfs dat hij zou lekken, maar dat was gelukkig niet. maar verder ziet hij er goed uit en werkt fijn

  • zoon trechtertje is super.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Vermeulen Thierry op 08-06-2014

Gewoon goed artikel, sluit mooi af en eenvoudig mee te nemen.

  • Bouwkwaliteit
Henk op 06-04-2014

Goede website, behoorlijke beantwoording van vragen via de chat, snelle en zorgvuldige verzending. Niet de goedkoopste maar prima kwaliteit.

  • Bouwkwaliteit
Elly op 28-02-2014

Kado gegeven aan iemand en die was er heel blij mee!

  • Stijlvol
  • Bouwkwaliteit
Patricia van Roode op 20-02-2014

Heel erg tevreden met mijn bestelling!

  • geen
  • Bouwkwaliteit
Janick Meursing op 16-02-2014

De volgende dag al binnen, je word via de mail goed op de hoogte gehouden waar je pakket is. Het zie er degelijk uit.

  • Snelle levering, Ziet er keurig uit en mooi verpakt.
  • niet
  • Bouwkwaliteit
Ruud Velse-Oostra op 12-02-2014

Ik had eerst een verkeerde heupfles besteld. Gebeld en dezelfde dag telefonisch alles geregeld. Oude heupfles retour gestuurd en bijbetaling (het heupflesje dat ik moest hebben was iets duurder) meteen overgemaakt. De volgende dag het nieuwe heupflesje al in huis.

  • Zeer vriendelijk en goed geholpen aan de telefoon. Jullie hebben er voor de toekomst gewoon een vaste klant bij. TOP!
  • Bouwkwaliteit
Johan walstra op 02-02-2014

Snelle levering, uitstekende informatieverstrekking wat betreft status van order!

  • korte besteltijd, snelle mail met vragen, word goed op de hoogte gehouden van de verzendstatus!
  • bijgeleverd doosje is van mindere kwaliteit
  • Bouwkwaliteit
Bjorn Backus op 25-01-2014

Snelle levering en je word goed op de hoogte gehouden wanneer het pakketje word verzonden. Heupfles is ook van goede kwaliteit.

  • Snelle levering
  • Bouwkwaliteit
Ineke van Osse op 16-01-2014

Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf. Zo keurig alles bezorgd en snel en ook snel antwoord gekregen op vragen. Zeer aan te bevelen.

  • snel en netjes bezorgd, product is van goede kwaliteit en de prijs mag er ook zeker wezen!
  • Bouwkwaliteit
Casper de Haan op 18-12-2013

eerst nog even contact gehad met iemand van heupflessen en die garandeerde mij dat het binnen een werkdag bezorgd zou zijn… en dat kwam het ook, mijn vader was er heel erg tevreden mee!

  • houden zich aan de afspraken
  • Bouwkwaliteit
Lisette van Haaren op 12-12-2013

het leren tasje is echt van mooie kwaliteit en verder ook erg blij met het setje

  • het leren tasje!
  • geen
  • Bouwkwaliteit
Joost op 11-12-2013

Ik vond de reactie op mijn vraag aan de late kant, de bezorging wel echter wel erg snel en netjes!

  • Snel bezorgd en het product is goed
  • Afhandeling van klacht aan de matige kant.
  • Bouwkwaliteit
Nathalie op 07-12-2013

Super! Was binnen 1 dagen bezorgd en is een erg leuk cadeautje

  • heel erg snel bezorgd!
  • Bouwkwaliteit
Quinten op 04-12-2013

het is een erg mooi setje en ik ben er helemaal tevreden mee

  • mooie kwaliteit en snel bezorgd
  • geen
  • Bouwkwaliteit
Weergeven 1 - 24 van in totaal 24