Ruilen en retourneren

Toch niet helemaal tevreden over het product? Dan kunt u deze natuurlijk altijd naar ons retourneren en gaan we daar gelijk iets aan doen. U heeft de mogelijkheid om uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Hulzenvullers geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u een retouraanvraag insturen.

Wat we u beloven met retourneren;
  • “Daarom” accepteren we ook als reden.
  • 30 dagen bedenktermijn, na ontvangst van het product.
  • Product omruilen? Ander product binnen 24 uur verzonden.
  • Aankoopbedrag terug? We storten dit binnen 3 werkdagen terug.

Status van retourzending

We houden u graag op de hoogte. Niet alleen bij uw bestelling, maar ook bij uw retouraanvraag. In het onderstaande tabel ziet u op welke momenten u een status e-mail kunt verwachten.
Het product is...U ontvangt...
Ontvangen door Heupflessen......een ontvangstbevestiging per e-mail
Omgeruild door Heupflessen......een statusupdate en track en trace code per e-mail
Gecrediteerd door Heupflessen......een statusupdate per e-mail en binnen 3 dagen geld terug

Bekijk de momentele retourstatus

Heeft u één van onze mailtjes gemist, of u wilt direct uw retourstatus bekijken? Gebruik dan onze retourstatus pagina voor een direct inzicht van uw retour. Op deze pagina vindt u alle informatie terug omtrent uw retour, waaronder alle retourstatussen, een directe chat met onze medewerker en de track en trace code.

Terugbetalingen

Met retourneren

We betalen u terug zodra we de retourzending in alle goede orde ontvangen en verwerkt hebben of wanneer u ons overtuigend bewijs kunt aanleveren van de retourzending, zoals een track en trace code. We sturen dan altijd een mail ter bevestiging. Wanneer u het bedrag terug krijgt, ligt aan de manier van afrekenen. Zie hieronder hoelang een terug betaling duurt;
BetaalmethodeTerugbetaling
iDEALBetaling binnen 5 werkdagen.
OverboekingBetaling binnen 7 werkdagen.
MisterCashBetaling binnen 7 werkdagen.
CreditcardBetaling binnen 9 werkdagen.

Met annuleren

We betalen u terug zodra we uw annulering verwerkt hebben. We sturen dan altijd een mail ter bevestiging. Wanneer u het bedrag terug krijgt, ligt aan de manier van afrekenen. Zie hieronder hoelang een terug betaling duurt;
BetaalmethodeTerugbetaling
iDEALBetaling binnen 3 werkdagen.
OverboekingBetaling binnen 4 werkdagen.
MisterCashBetaling binnen 4 werkdagen.
CreditcardBetaling binnen 7 werkdagen.

Deelvergoeding

Heeft u het product in gebruik genomen maar voldoet het toch niet aan uw eisen? Voor al uw aankopen geldt 30 dagen bedenktermijn, dus ook voor een aankoop die in gebruik is genomen. Bij zichtbare gebruikssporen krijgt u van ons dan ook een deelvergoeding. Deze ligt altijd tussen de 50-75% van het oorspronkelijke aankoopbedrag.

Voorwaarden voor terugsturen van een gebruikt product;
  • De deelvergoeding ligt altijd tussen de 50-75% van het oorspronkelijke aankoopbedrag.
  • De deelvergoeding geldt alleen binnen 30 dagen (vanaf de dag van ontvangst).
  • Producten die vallen onder de uitzonderingen zijn uitgesloten van deze regeling.

Wilt u gebruik maken van deze regeling? Gebruik dan het retourformulier en selecteer “Gebruikt product retourneren” bij reden van retourneren. We zullen dan binnen 48 uur contact met u opnemen voor een passende oplossing.

Klachtenafhandeling

Wanneer u niet tevreden bent met onze service kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij streven namelijk altijd naar het aanbieden van een goede en passende oplossing. Mocht het contact met ons niet tot een oplossing leiden, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling bij Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15-02-2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden bij het ODR platform van de Europese Commissie (http://ec.europa.eu/odr). Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren bij het platform van de Europese Unie.