Zakflesjes 118-150ml

4.7/5
(46 stemmen)

Op deze pagina vindt u alle zakflessen met een inhoud van 118 tot 150 ml. Dit is meer dan genoeg voor degene die onderweg even wat te drinken bij zich willen hebben. Op deze manier heeft u meer dan genoeg vloeistof om te drinken bij u en dat alles in uiterst moderne zakflesjes. Het voordeel van een kleinere zakfles is dat deze heel gemakkelijk mee te nemen is. U steekt hem gewoon even in uw binnenzak en u neemt het zo met u mee.

Zakflessen komen weer helemaal terug en steeds meer mensen dragen er weer eentje op zak, gewoon omdat het altijd nog erg handig is, maar ook omdat onze zakflessen een bepaalde klasse uitstralen. Dat komt door de goede en zeer fijne afwerking. De duurzaamheid van onze zakflessen is ongelooflijk hoog en de prijzen voor deze geweldige producten zijn juist weer erg laag, waardoor het kopen van een zakfles natuurlijk zeer verleidelijk wordt gemaakt.

De zakfles is het perfecte relatiegeschenk

U kunt er eentje voor uzelf kopen, maar ook zijn ze heel goed als cadeau weg te geven. Gewoon als een leuke attentie of als een zeer luxe relatiegeschenk. Neemt u gewoon even een kijkje in ons ruime assortiment en maak een keuze. Deze producten zijn erg duurzaam en gaan dus heel erg lang mee. De allerbeste materialen zijn bij het samenstellen van deze zakflesjes gebruikt, waardoor u er jarenlang plezier aan zult beleven. Deze zakflesjes zijn allen gemaakt van zeer sterk RVS en worden altijd geleverd met waterdichtheid garantie.

5 resultaten
Sorteren: